Glorious mouse alınır mı?

M800 Pro'daki beken 3633'ün kötülüğünü bilerek alacağım alırsam, zaten 1K'ya gelecek gittiği yere kadar kafasıyla...
Sonuç olarak high tier olarak Lamzu Maya X yada GPX2 kalıyor. Lamzuyu satan kişiyle yazdım ama dönmedi. Bakalım hangisine nasip olursa artık.

Keşke M800 Pro'daki beken olsa hocam. 2 kişinin yaptığı bir mcu projesi gibi bir şey.

Lamzu maya X alacaksan İyzico ile Parolapara kullanmıştım 3.3K ya geldi.

Lamzu maya X alacaksan İyzico ile Parolapara kullanmıştım 3.3K ya geldi.
Wraithte şuan 4800 maya x, ben ikinci el 3'e alacağım alabilirsem eğer. Maya X'i alamazsam gpx2yi almaya çalışacağım. GPX2yide alamazsam eğer m800 pro gittiği yere kadar misali yapacağız artık :/

Scroll sorunu eski Lamzu gray scrollerde vardı. Şimdi ki Lamzu maya X de yok ancak esneme falan da hiç duymadım.
Sadece oyun içerisin de olduğunu belirtmişti bu videoda esneme sorunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam video 7 ay önce. Lamzu sorunları çözen bir firma bunu da çözdüler. Ama esneme bu adamdan başka birinde rastlamadim buyuk ihtimal qc sorunlu geldi ki normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…