Glorious mouse alınır mı?

Tamam ancak aldım diyelim ayıplı ürün çıkması durumunda bu seferde Wraith paket açık servisimden doa raporu gelmeden iade almam diye inatlaşıyor. Bunu Wraithle ATK ürününde arkadaşım yaşadı, bayağıda uğraştı çocuk iade almaları için ikinci servise gidişinde anca doa raporu alabildi. İşin o kısmı var.

İlla Wraith'ten almanıza gerek yok attığım mouse güzel bence (VXE MAD R) onu alabilirsiniz Ulugames'te satılıyor.

Yazılımda ne gördünüz acaba ?
Yazılım derken uygulamasından çok donanım yazılımı bu arada.

Bağlantı kopması, çift tıklama, arkadaşın dediği gibi sensörde atlama. Takılma yaşayanlar da gördüm. Software kaynaklı sorunlar da gördüm ama onlar sonradan düzeltilmiş olabilir, kesin bir şey diyemeyeceğim o konuda. Ayrıca qc si de çok iyi bir marka değil genel olarak. Qc den dolayı da çok sorun yaşayan gördüm forumlarda.
Buna ek olarak D2 modelinde kullanılan mcu dan yada gloriousun donanım yazılımından kaynaklı (hangisi olduğundan tam emin olamadım) dpi sapması bir tık fazla ve tutarsız. Aynı şekilde click latency de testlerde az gözükse bile tutarsız olduğu söyleniyor testi yapan kişiler tarafından.
Bence model O / D minus wireless modelleri bile yine fiyatlarını çok hak etmese de D2/O2 ye göre çok daha stabil duruyor.
Bu tarz sebeplerden pek sevdiğim bir marka sayılmaz.

İlla Wraith'ten almanıza gerek yok attığım mouse güzel bence (VXE MAD R) onu alabilirsiniz Ulugames'te satılıyor.
Lamzu Maya X alacağım, garantili ikinci el 3e bakalım anlaşabilirsem satıcıyla bugün hayırlısı olmadı gg üzerinden Scyrox V8 alacağım direkt

Lamzu, Wraith'e getirdiği stoklar yeni üretimse sorun yok ozaman.
Alacağım Maya X şubat 2025 satın alım tarihliymiş ama problem yaşamayız umarım ^-^

Lamzu, Wraith'e getirdiği stoklar yeni üretimse sorun yok ozaman.
Scyrox V8 için ne dersin peki ? GG garantili

Son düzenleme:
Claw tutuyorsan alınır.

@Yuiis @roxy1881
Palm ve Claw tutuşa yani ikisinede aşinayım. Sorun yaşamam o açıdan ancak tercihen ve fiyat açısından bakarsak Lamzu Maya X'i alırsam eğer ikinci el wraith garantili olarak 3K'ya gelecek.
Ama scyrox v8 alırsam GG garantili olarak 1800 civari bir fiyata alacağım direk GG üzerinden tercihen hangisi acaba ? Gördüğüm kadarıyla iki üründe teknik açıdan birbirinin aynısı zaten

LAMZU MAYA X vs Scyrox V6 Side-by-Side Mouse Comparison Hocam buna bakabilirsin.
Ekstra olarak tutuş şekilde biraz değişiklik var.
Donanım açıdan aynı özelliklere sahip.
V8 alırsan palm rahatsız edecektir.
V6 alırsan palm & claw tutabilirsin hybrid tarzı.

Son düzenleme:
Ama scyrox v8 alırsam GG garantili olarak 1800 civari bir fiyata alacağım direk GG üzerinden tercihen hangisi acaba ? Gördüğüm kadarıyla iki üründe teknik açıdan birbirinin aynısı zaten
Bence scyrox da gayet işinizi görür. Küçük 1-2 tane dezavantajı var sadece.
Birincisi skatezleri çok iyi değil, onu wraithten skatez alarak çözersiniz.
İkincisi yanında küçük dongle çıkmıyor, sadece büyük dongle var ve bu laptop kullanıyorsanız biraz işinizi zorlaştırabilir. Bunun harici herhangi bir sıkıntısını görmedim. Hatta scyroxa ek olarak L7 Pro da bakılabilir.
Şekil olarak hangisi daha rahatına gelirse onu al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…