qarsu Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 203 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Glorious mouselarda kronik sorun var mı? Skroll bozulmasıdır vs.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 qarsu dedi: Glorious mouselarda kronik sorun var mı? Skroll bozulmasıdır vs. Genişletmek için tıkla... Ya 3 ya da 2 haftadır kullanıyorum cihazı herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Glorious model D.
qarsu dedi: Glorious mouselarda kronik sorun var mı? Skroll bozulmasıdır vs. Genişletmek için tıkla... Ya 3 ya da 2 haftadır kullanıyorum cihazı herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Glorious model D.
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 883 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 Yurt dışında kablosuzlarında çok sorun yaşadığını söyleyenler var ancak kablolularında genel memnuniyet oranı 4,8/5.
Yurt dışında kablosuzlarında çok sorun yaşadığını söyleyenler var ancak kablolularında genel memnuniyet oranı 4,8/5.
qarsu Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 203 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #4 Juppiter dedi: Yurt dışında kablosuzlarında çok sorun yaşadığını söyleyenler var ancak kablolularında genel memnuniyet oranı 4,8/5. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben de kablolulardan bir tane almayı düşünüyorum.
Juppiter dedi: Yurt dışında kablosuzlarında çok sorun yaşadığını söyleyenler var ancak kablolularında genel memnuniyet oranı 4,8/5. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben de kablolulardan bir tane almayı düşünüyorum.