Glorious teknik servisine nasıl ulaşılır?

mns123

Femtopat
Daha fazla  
Glorious Model O2 wired mouse satın aldım fakat sürekli donma, okuma atlama ve bağlantı kopma gibi problemler yaşıyorum. Ne denediysem çözemedim. Nerede bu Glorious'un teknik servisi? Bilen biri yardımcı olursa çok memnun olurum.
Teşekkürler.

1 ay önce yazılımsal bir sorun yaşamıştım sorunumu ticket oluşturarak çözdüm.

bu ticketi nereden açıyoruz çok çözemedim bu sitesini.

Bu ticketi nereden açıyoruz çok çözemedim bu sitesini.

Üst kısımda Support adlı bir kısım var. Oraya tıklarsanız canlı destek ile görüşebilir veya ticket açabiliyordunuz. Tabii artık ticket sistemini kaldırmışlar. E mail gelmiş onun yerine.

Üst kısımda Support adlı bir kısım var. Oraya tıklarsanız canlı destek ile görüşebilir veya ticket açabiliyordunuz. Tabii artık ticket sistemini kaldırmışlar. E mail gelmiş onun yerine.
ben de görememiştim zaten.E mail yönteminde fazla yardımcı olmuyorlar.Satin aldığınız yerdeki garanti koşullarına bakın diyorlar.Satin aldığım satıcıya e-mail ile ulaştım kendisi bu ürünün teknik servis işine arena bilgisayar istanbul’daki şubesinin baktığını söyledi.Ne yazık ki duyduğuma göre bu teknik servis işini iyi yapmayan her şeye kullanıcı hatası diyip geçen bi firmaymış.Eger böyleyse elimde patladı ürün para çöp oldu demektir.Yazik!

ben de görememiştim zaten.E mail yönteminde fazla yardımcı olmuyorlar.Satin aldığınız yerdeki garanti koşullarına bakın diyorlar.Satin aldığım satıcıya e-mail ile ulaştım kendisi bu ürünün teknik servis işine arena bilgisayar istanbul’daki şubesinin baktığını söyledi.Ne yazık ki duyduğuma göre bu teknik servis işini iyi yapmayan her şeye kullanıcı hatası diyip geçen bi firmaymış.Eger böyleyse elimde patladı ürün para çöp oldu demektir.Yazik

yolladıkları mail de bu

Dosya Ekleri

• IMG_0010.png
    195,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:

Canlı destek ile itibara geçmeyi deneyin. Glorious gerçekten iyi fareler üretir, tabii dediğiniz gibi destek konusu berbattır.

Canlı destek ile itibara geçmeyi deneyin. Glorious gerçekten iyi fareler üretir, tabii dediğiniz gibi destek konusu berbattır.
kaç aydır düzeltmeye çalışıyorum,olmuyor en sonunda kullanılmaz hale geldi yine idare ediyodu ama şu an dakka başı bağlantı kopma sorunu yaşıyorum.Farklı bi mouse bakacam yapacak bi şey yok.O canlı desteğin de işe yaracağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…