Elektronik Glorious XL mouse pad 134,10 ₺

Ben de ilk kez tecrübe edeceğim hocam, bakalım güzelse yorumlarımı paylaşırım. Eski mouse pedi yaktığım için şu an iyice dandik bir şey kullanıyorum. Muhtemelen bu bayağı iyi gelecek

Beyaz diye çekindim. Bunun siyah + RGB'li olanını almayı düşünüyorum. Glorius iyi bir marka sanıyorum.

Hocam, QCK kadar iyi olmayabilir fakat QCK'lerin medium fiyatları şu anda 400 bandında. XL olarak 130 TL iyi fiyat bence.
45x40 QCK'lar 500 TL bandında bulunabiliyordu en son. Benim acelem yoktu idare ediyordum elimdekiyle bir ara indirim yakalarsam QCK alırım diye bekliyordum. Bunu görünce aldım ama geçen hafta hepsiburada indirime soktu şimdi itopya bi işkillendim. Dandik, satılmıyor herhalde o yüzden mi sürekli indirime giriyor anlamadım. Dandik mousepadlere dayanamıyorum daha önce de değişik bir marka almıştım fiyat-performans diye şuan masa örtüsü gibi kullanıyorum.

Net bir şey diyemem hocam, bende de Razer Gigantus vardı. Yandığı için ben de geçici olarak dandik bir mousepad aldım. Ondan daha iyidir, her türlü. Fiyat konusunda da net bir şey söyleyemem bazen çok satılan ürünler de indirime giriyor. Mouseları gayet başarılı mousepadinin üzeceğini de pek sanmıyorum. Üzse de fiyat olarak uygun.

Bunu yedek olarak, ana mouse padinizi yıkadıktan sonra kuruyana kadar kullanmaya, kablosuz fareniz varsa bilgisayardan uzaklaştığında fareni koyacak mouse pad olarak kullanabilirsiniz. İllaki ana bileşeniniz olmak zorunda değil.

Ben 2 yıl önce 15 TL'lik mousepad yerine aldım şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…