arvents Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #11 belirsizz dedi: Lakin mağazadan alacaksan MediaMarkt'da sana yakınsa git bir dene ben kadere bıraktım iyi de çıktı Genişletmek için tıkla... ya yasadigim yerin yakinlarinda media markt var ama orada yok diye biliyorum yine de arastiririm tesekkurler Sencrom dedi: Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum aşırı ergo pili çok güzel switch ve kalıp malzemeside çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... beyaz modeli var miydi yoksa sadece siyah mi var? benim setup beyaz o yuzden
belirsizz dedi: Lakin mağazadan alacaksan MediaMarkt'da sana yakınsa git bir dene ben kadere bıraktım iyi de çıktı Genişletmek için tıkla... ya yasadigim yerin yakinlarinda media markt var ama orada yok diye biliyorum yine de arastiririm tesekkurler Sencrom dedi: Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum aşırı ergo pili çok güzel switch ve kalıp malzemeside çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... beyaz modeli var miydi yoksa sadece siyah mi var? benim setup beyaz o yuzden
Sencrom Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 626 13 Mayıs 2024 #12 arvents dedi: Ya yasadigim yerin yakinlarinda MediaMarkt var ama orada yok diye biliyorum yine de arastiririm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Araştırmana gerek yok elin 17 Cm'den büyükse al geç hocam. arvents dedi: Ya yasadigim yerin yakinlarinda MediaMarkt var ama orada yok diye biliyorum yine de arastiririm teşekkürler. Beyaz modeli var miydi yoksa sadece siyah mi var? Benim setup beyaz o yuzden. Genişletmek için tıkla... Bende beyaz var beyaz kullanıyorum.
arvents dedi: Ya yasadigim yerin yakinlarinda MediaMarkt var ama orada yok diye biliyorum yine de arastiririm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Araştırmana gerek yok elin 17 Cm'den büyükse al geç hocam. arvents dedi: Ya yasadigim yerin yakinlarinda MediaMarkt var ama orada yok diye biliyorum yine de arastiririm teşekkürler. Beyaz modeli var miydi yoksa sadece siyah mi var? Benim setup beyaz o yuzden. Genişletmek için tıkla... Bende beyaz var beyaz kullanıyorum.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 13 Mayıs 2024 #13 Sencrom dedi: Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum aşırı ergo pili çok güzel switch ve kalıp malzemeside çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... Benim elim 15x8 ona rağmen mükemmel fingertip de tutuyorum claw da palm da kişiden kişiye değişir.
Sencrom dedi: Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum aşırı ergo pili çok güzel switch ve kalıp malzemeside çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... Benim elim 15x8 ona rağmen mükemmel fingertip de tutuyorum claw da palm da kişiden kişiye değişir.
arvents Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #14 Sencrom dedi: Araştırmana gerek yok elin 17 Cm'den büyükse al geç hocam. Bende beyaz var beyaz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdir tesekkurler elim bayaa buyuk belirsizz dedi: Benim elim 15x8 ona rağmen mükemmel fingertip de tutuyorum claw da palm da kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... anladim
Sencrom dedi: Araştırmana gerek yok elin 17 Cm'den büyükse al geç hocam. Bende beyaz var beyaz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdir tesekkurler elim bayaa buyuk belirsizz dedi: Benim elim 15x8 ona rağmen mükemmel fingertip de tutuyorum claw da palm da kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... anladim
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 13 Mayıs 2024 #15 Sencrom dedi: Araştırmana gerek yok elin 17 Cm'den büyükse al geç hocam. Bende beyaz var beyaz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sencrom dedi: Araştırmana gerek yok elin 17 Cm'den büyükse al geç hocam. Bende beyaz var beyaz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de beyaz var hocam sararcak diye ödüm kopuyor ayrıca çok terliyorum ne yapmam lazım?
Sencrom dedi: Araştırmana gerek yok elin 17 Cm'den büyükse al geç hocam. Bende beyaz var beyaz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sencrom dedi: Araştırmana gerek yok elin 17 Cm'den büyükse al geç hocam. Bende beyaz var beyaz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de beyaz var hocam sararcak diye ödüm kopuyor ayrıca çok terliyorum ne yapmam lazım?
Sencrom Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 626 13 Mayıs 2024 #16 belirsizz dedi: Benim elim 15x8 ona rağmen mükemmel fingertip de tutuyorum claw da palm da kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... Hocam helal olsun 15x8 de nasıl kullanıyorsun harbi büyük mouse o ben alırken sıkıntı yaşarım diyordum 17.5 cm el ile vallahi helalin var. belirsizz dedi: Bende de beyaz var hocam sararcak diye ödüm kopuyor ayrıca çok terliyorum ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Saf ptfe kaplı hocam sararmaz mouse merak etmeyin
belirsizz dedi: Benim elim 15x8 ona rağmen mükemmel fingertip de tutuyorum claw da palm da kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... Hocam helal olsun 15x8 de nasıl kullanıyorsun harbi büyük mouse o ben alırken sıkıntı yaşarım diyordum 17.5 cm el ile vallahi helalin var. belirsizz dedi: Bende de beyaz var hocam sararcak diye ödüm kopuyor ayrıca çok terliyorum ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Saf ptfe kaplı hocam sararmaz mouse merak etmeyin
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 13 Mayıs 2024 #17 Sencrom dedi: Hocam helal olsun 15x8 de nasıl kullanıyorsun harbi büyük mouse o ben alırken sıkıntı yaşarım diyordum 17.5 cm el ile vallahi helalin var. Genişletmek için tıkla... 10 yıldır sadece avucum boyutunda ofis mouse kullanıyordum dedim ki sen zaten anormal birisin buna da alışırsın. D bayağı da vurduyor.
Sencrom dedi: Hocam helal olsun 15x8 de nasıl kullanıyorsun harbi büyük mouse o ben alırken sıkıntı yaşarım diyordum 17.5 cm el ile vallahi helalin var. Genişletmek için tıkla... 10 yıldır sadece avucum boyutunda ofis mouse kullanıyordum dedim ki sen zaten anormal birisin buna da alışırsın. D bayağı da vurduyor.
Sencrom Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 626 13 Mayıs 2024 #18 belirsizz dedi: 10 yıldır sadece avucum boyutunda ofis mouse kullanıyordum dedim ki sen zaten anormal birisin buna da alışırsın. D bayağı da vurduyor. Genişletmek için tıkla... Helali hoş olsun vallahi ne diyeyim
belirsizz dedi: 10 yıldır sadece avucum boyutunda ofis mouse kullanıyordum dedim ki sen zaten anormal birisin buna da alışırsın. D bayağı da vurduyor. Genişletmek için tıkla... Helali hoş olsun vallahi ne diyeyim
arvents Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #19 belirsizz dedi: 10 yıldır sadece avucum boyutunda ofis mouse kullanıyordum dedim ki sen zaten anormal birisin buna da alışırsın. D bayağı da vurduyor. Genişletmek için tıkla... iyi demissin
belirsizz dedi: 10 yıldır sadece avucum boyutunda ofis mouse kullanıyordum dedim ki sen zaten anormal birisin buna da alışırsın. D bayağı da vurduyor. Genişletmek için tıkla... iyi demissin
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 13 Mayıs 2024 #20 Sencrom dedi: Hocam helal olsun 15x8 de nasıl kullanıyorsun harbi büyük mouse o ben alırken sıkıntı yaşarım diyordum 17.5 cm el ile vallahi helalin var. Saf PTFE kaplı hocam sararmaz mouse merak etme teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sencrom dedi: Hocam helal olsun 15x8 de nasıl kullanıyorsun harbi büyük mouse o ben alırken sıkıntı yaşarım diyordum 17.5 cm el ile vallahi helalin var. Saf PTFE kaplı hocam sararmaz mouse merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol rahatladım. Sencrom dedi: Helali hoş olsun vallahi ne diyeyim Genişletmek için tıkla... Hocam skatez değiştirdinizmi değiştirdiyseniz neyle? Son düzenleme: 13 Mayıs 2024
Sencrom dedi: Hocam helal olsun 15x8 de nasıl kullanıyorsun harbi büyük mouse o ben alırken sıkıntı yaşarım diyordum 17.5 cm el ile vallahi helalin var. Saf PTFE kaplı hocam sararmaz mouse merak etme teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sencrom dedi: Hocam helal olsun 15x8 de nasıl kullanıyorsun harbi büyük mouse o ben alırken sıkıntı yaşarım diyordum 17.5 cm el ile vallahi helalin var. Saf PTFE kaplı hocam sararmaz mouse merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol rahatladım. Sencrom dedi: Helali hoş olsun vallahi ne diyeyim Genişletmek için tıkla... Hocam skatez değiştirdinizmi değiştirdiyseniz neyle?