Hqdandarel
Femtopat
Daha fazla
Aula F75'İ Gördüm fakat hem modeli hoşuma gitmedi hem tuş baskıları şeffaf değil o sebeple farklı birşey almayı planlıyorum. Yarın mediamarkta gideceğim oradanda bir tavsiye alacağım ona göre bakıcam birşeyler. Temu'da falan 800 900 1000 bandında klavyeler var ama güvenemiyorum orayada.Beyaz Aula F75 daha iyi.
Mediamarkt gibi yerlerden alacağınız tavsiyeyle ilerlemeyin. Ne istediğinizi söyleyin ona uygun birkaç alternatif önereyim.Aula F75'İ Gördüm fakat hem modeli hoşuma gitmedi hem tuş baskıları şeffaf değil o sebeple farklı birşey almayı planlıyorum. Yarın mediamarkta gideceğim oradanda bir tavsiye alacağım ona göre bakıcam birşeyler. Temu'da falan 800 900 1000 bandında klavyeler var ama güvenemiyorum orayada.
MediaMarkt gibi yerlerden alacağınız tavsiyeyle ilerlemeyin. Ne istediğinizi söyleyin ona uygun birkaç alternatif önereyim.
Teşekkürler tavsiyeler için bakıp satın aldığımda geri dönüş yapacağım.DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch (fiyatının düşmesini bekleyin)Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye
Madlions MAD68 / MAD60 HE Hall Effect Klavye Şimdi UluGames'de STOKLARDA!! Marka Madlions Madlions Model MAD 68 HE RGB Edition MAD 60 HE Limited Edition Bağlantı Tipi Kablolu Kablolu Switch Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Klavye Düzeni...ulugames.com.tr
AKKO 3098B Plus Black - Gold RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Klavye ile birlikte gelen özel anahtarlar ile özelleştirme yapabilir ve klavyenize daha da renk katabilirsinizwww.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK ICE75 Clear Blue RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Şeffaf kasalı ve dinamik RGB aydınlatmalı ICE 75 oyuncu klavyesinin zarif ve modern tasarımını deneyimleyin.www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Linux, Mac ve Windows’ta gelişmiş klavye yapılandırması için QMK’yı destekler, Hotswap edilebilir.www.gaming.gen.tr
Özelliğini merak ettiğiniz olursa sorabilirsiniz.Teşekkürler tavsiyeler için bakıp satın aldığımda geri dönüş yapacağım.
Özelliğini merak ettiğiniz olursa sorabilirsiniz.
Renk opsiyonlarını nasıl değiştireceğimizi çözemedim.Özelliğini merak ettiğiniz olursa sorabilirsiniz.
Nasıl yani, anlamadım.Renk opsiyonlarını nasıl değiştireceğimizi çözemedim.