I I WASS Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 MCHOSE klavye siparişini verdim ama sorunun cevabını öğrenmek ve önerisi olan varsa öneriyi dinlemek isterim.
MCHOSE klavye siparişini verdim ama sorunun cevabını öğrenmek ve önerisi olan varsa öneriyi dinlemek isterim.
WortecX Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 hocam ben tofu biraz daha sevdim fakat stok bitme veya kampanya bitmesinden tereddüt ediyorum sizce alınır mi bu switch i
hocam ben tofu biraz daha sevdim fakat stok bitme veya kampanya bitmesinden tereddüt ediyorum sizce alınır mi bu switch i
I I WASS Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 WortecX dedi: Hocam ben tofu biraz daha sevdim fakat stok bitme veya kampanya bitmesinden tereddüt ediyorum sizce alınır mı bu switch i Genişletmek için tıkla... İnternetten alanlardan gördüğüm kadarıyla sadece hissiyat ve ses değişik sorun yaşayan ya da kötü diyen duymadım yine iyi yorumlar vardı.
WortecX dedi: Hocam ben tofu biraz daha sevdim fakat stok bitme veya kampanya bitmesinden tereddüt ediyorum sizce alınır mı bu switch i Genişletmek için tıkla... İnternetten alanlardan gördüğüm kadarıyla sadece hissiyat ve ses değişik sorun yaşayan ya da kötü diyen duymadım yine iyi yorumlar vardı.
WortecX Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 I WASS dedi: İnternetten alanlardan gördüğüm kadarıyla sadece hissiyat ve ses değişik sorun yaşayan ya da kötü diyen duymadım yine iyi yorumlar vardı. Genişletmek için tıkla... evet hocam herhangi bir farkları yok birebir aynı dediğiniz gibi sadece hissiyat ve ses değişik
I WASS dedi: İnternetten alanlardan gördüğüm kadarıyla sadece hissiyat ve ses değişik sorun yaşayan ya da kötü diyen duymadım yine iyi yorumlar vardı. Genişletmek için tıkla... evet hocam herhangi bir farkları yok birebir aynı dediğiniz gibi sadece hissiyat ve ses değişik