Korewa Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar ben Glorius Model D aldım debounce time diye bir ayar var bunu kaç yapmalıyım? Genelde FPS oynuyorum girersem 1 yılda 2-3 kez MOBA giriyorum bu kaç olmalı?
Arkadaşlar ben Glorius Model D aldım debounce time diye bir ayar var bunu kaç yapmalıyım? Genelde FPS oynuyorum girersem 1 yılda 2-3 kez MOBA giriyorum bu kaç olmalı?
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 Düşük yaparsan çift tıklama daha kısa sürer. Mouse çift tıklamayacak kadar düşürsen yeter. Anlamadıysan mesela masaüstünde bir klasörü açmak için çift tıklaman gerekir. Bu ayarı düşürürsen iki tıklama arasındaki süre azalır.
Düşük yaparsan çift tıklama daha kısa sürer. Mouse çift tıklamayacak kadar düşürsen yeter. Anlamadıysan mesela masaüstünde bir klasörü açmak için çift tıklaman gerekir. Bu ayarı düşürürsen iki tıklama arasındaki süre azalır.
Korewa Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 mutlu pide dedi: Düşük yaparsan çift tıklama daha kısa sürer. Mouse çift tıklamayacak kadar düşürsen yeter. Anlamadıysan mesela masaüstünde bir klasörü açmak için çift tıklaman gerekir. Bu ayarı düşürürsen iki tıklama arasındaki süre azalır. Genişletmek için tıkla... Bu debounce time double Click sorununu çözüyormuş galiba doğru mu? O zaman 4ms veya 6 ms yapsam yeterli olur mu? FPS oyunları için zaten Minecraft gibi şeyler oynamıyorum.
mutlu pide dedi: Düşük yaparsan çift tıklama daha kısa sürer. Mouse çift tıklamayacak kadar düşürsen yeter. Anlamadıysan mesela masaüstünde bir klasörü açmak için çift tıklaman gerekir. Bu ayarı düşürürsen iki tıklama arasındaki süre azalır. Genişletmek için tıkla... Bu debounce time double Click sorununu çözüyormuş galiba doğru mu? O zaman 4ms veya 6 ms yapsam yeterli olur mu? FPS oyunları için zaten Minecraft gibi şeyler oynamıyorum.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #4 Korewa dedi: Bu debounce time double Click sorununu çözüyormuş galiba doğru mu? O zaman 4ms veya 6 ms yapsam yeterli olur mu? FPS oyunları için zaten Minecraft gibi şeyler oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... O ayarı içeren mouseum yok o yüzden bilmiyorum ama kullananlar 4 yeterli diyor. Mouse çift tıklarsa 2 ms 2 ms yükselt.
Korewa dedi: Bu debounce time double Click sorununu çözüyormuş galiba doğru mu? O zaman 4ms veya 6 ms yapsam yeterli olur mu? FPS oyunları için zaten Minecraft gibi şeyler oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... O ayarı içeren mouseum yok o yüzden bilmiyorum ama kullananlar 4 yeterli diyor. Mouse çift tıklarsa 2 ms 2 ms yükselt.
Korewa Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 mutlu pide dedi: O ayarı içeren farem yok o yüzden bilmiyorum ama kullananlar 4 yeterli diyor. Mouse çift tıklarsa 2 ms 2 ms yükselt. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler yardımların için.
mutlu pide dedi: O ayarı içeren farem yok o yüzden bilmiyorum ama kullananlar 4 yeterli diyor. Mouse çift tıklarsa 2 ms 2 ms yükselt. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler yardımların için.