Glorius model D ve O mouse alınır mı?

Bütçe
1200

kuzeyyt57

Decapat
Daha fazla  
Glorious Model O ve D mouse ile ilgileniyorum ve almak istiyorum. 1200 TL'ye alınır mı? Alınmaz mı (ağır Valorant oyuncusuyum)? Eğer alınırsa o modeli mi D modeli mi alınmalı?

Glorious Model O ve D mouse ile ilgileniyorum ve almak istiyorum. 1200 TL'ye alınır mı? Alınmaz mı (ağır Valorant oyuncusuyum)? Eğer alınırsa o modeli mi D modeli mi alınmalı?

El şeklinize bağlı.

Merhaba, model o kullanıyorum. Ben aldığımda 600TL gibi bir fiyatı vardı ve aldığım günden beri bir kere bile sorun yaşamadım. Yazılımı da aşırı kolay ve gelişmiş bir halde, macro vs. dilediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Araştırdıysan zaten çok hafif bir mosue bu da oyunlarda ekstradan avantaj sağlıyor. Uygulamasından ms değerini değiştirebiliyorsun ve bu da tepki süresini dilediğin gibi ayarlamanı sağlıyor. Bana kalırsa alabilirsin hatta kablosuz hali daha güzel fakat bendeki kablolu hali var, ben pişman olmadım yıllardır kullanıyorum ve bir şey olurda yeni mouse alacak olursam tekrardan model o tercih ederim.

Not: Mouse kullanışın sert bir şekildeyse, (hızlı çeviriyorsan) ufak bir mouse olduğu için alışana kadar istemsizce sağ tık basabilirsin. Şahsen ben bu durumu yaşadım ama alışınca istemsiz sağ tık basma sorunum kalmadı.

12000 dpi olması bir dezavantaj sağlıyor mu ?

Gloriouslar giriş seviyesi rekabetçi fps mouseları diyebiliriz, hafif ve sensoru fena sayılmaz, arada çift tıklama yaşayanlar gördüm.

1200 tlye alınmaz. Gerçekten kötü mouse.
neden böyle düşündün tek tek açıklayabilir misin ?

Buradan dilediğin gibi ayar yapabilirsin. Bu yazılımın DPI bölümü.

Eki Görüntüle 2412765

Kullandın mı bilmiyorum, orta seviye fps oyunları için ideal bir mouse.
çok fazla kötü diyen var hatta şimdide kötü diyen var forumda çift tıklama veya ve benzeri takılmalı sorunlar yaşadın mı ? 1200 tl nin hakkını verdi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…