Glorius Model O Minecraft butterfly, dragclick ve Fortnite için iyi midir?

Bütçe
550

yamacxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Logitech G300s faremden sonra onu satıp Glorius Model O almayı düşünüyorum. Minecraft'ta iyi dragclick yapılıyor, iyi butterfly yapılıyor ve çoğu profesyonel Fortnite oyuncusu bu fareyi kullanıyor, ki ben de Fortnite oynuyorum. Ellerim 19x9X2. bu mouse elime uyar mı? Not Glorius Model O beyaz renklisini almak istiyorum. Bütçem maksimum 550. bu fiyata mouse öneriniz var mı? Not: Drag Click yapmak için uygun ve Fortnite oynarken rahat edit yapabileceğim elime oturacak bir mouse arıyorum. Ve ışıklı olmasını da çok isterdimve mesela bu fiyata 16.000 ve 20.000 DPI'si olan mouseler var. 12.000 DPI'li mouse alsam sıkıntı olur mu? Ve mouse önerecekseniz lütfen sadece Minecraft dragclick,butterfly ve Fortnite için mouse öneriniz.

Sırf Minecraft için mi alıcaksınız? Hemde bu fiyata nice fareler varken? Elinize uyduğunu nerden biliyorsunuz?

Gayet iyi yaparsın Bloody A90la da olur yurt dışından alabilirsen ama tek bir oyun için mouse almanı önermem.

Sırf Minecraft için mi alacaksınız? Hemde bu fiyata nice fareler varken? Elinize uyduğunu nereden biliyorsunuz?
Eki Görüntüle 1052014

Sonuna kadar para konusunda haklısın fakat piyasada istediğim türde bir tek bu fareyi bulabildim kendi istediğim oyunlarada uyuyor. Işıkları da var. Bu yüzden alıyorum. Bir de eski farem gibi en az 5 yıl kullanabilmek için.
Sırf Minecraft için mi alacaksınız? Hemde bu fiyata nice fareler varken? Elinize uyduğunu nereden biliyorsunuz?
Eki Görüntüle 1052014

El konusundada denediğim için yine de ne olur nolmaz buraya sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…