Glorius Model O vs. Rampage Zenith Pro

Bütçe
2500

BayHarika

Centipat
Daha fazla  
Ben 2.5bin civarında bir mouse almak istiyorum ama rampage zenith pro ile glorius model o arasında kaldım biliyorum rampage düşük fiyatlı modelleri berbat ama bu modeli tek iyi olanı glorius çok ünlü hangisini almalıyım? Ben bedwars ve fortnite oyuncusuyum valo da başlamayı düşünüyorum

Bedwars dediniz glorius almazsanız olmaz, model o her türlü götürür Rampage'den daha iyidir.

Rampage ürünleri almayın, Rampage burada bir seçenek bile değildir. Glorious iyidir.

Rampage ürünleri almayın, Rampage burada bir seçenek bile değildir. Glorious iyidir.
Ürüne bakmadan rampage alınmaz demeyin. Zenith pro gayet iyi ürün ama 2.5k etmez orası ayrı.
Ben 2.5bin civarında bir mouse almak istiyorum ama rampage zenith pro ile glorius model o arasında kaldım biliyorum rampage düşük fiyatlı modelleri berbat ama bu modeli tek iyi olanı glorius çok ünlü hangisini almalıyım? Ben bedwars ve fortnite oyuncusuyum valo da başlamayı düşünüyorum
Bu bütçede daha iyileri var hocam.

Drag click konusunda hangisi daha iyidir, onda bir fikrim yok. O konuda @egemebb hocam daha bilgilidir.

İkiside değil.

Glorious'un son nesil ürünleri kötü ürünler. Diğer ürünleride fazla eskidi. 2000TL civarına Darmoshark M3 Pro Max veya 2500-3000 aralığında Zaopin Z2 veya Scyrox modellere bakabilirsin. Ben Zaopin tercih ederim genel malzeme kalitesinden dolayı.

İkiside değil.

Glorious'un son nesil ürünleri kötü ürünler. Diğer ürünleride fazla eskidi. 2000TL civarına Darmoshark M3 Pro Max veya 2500-3000 aralığında Zaopin Z2 veya Scyrox modellere bakabilirsin. Ben Zaopin tercih ederim genel malzeme kalitesinden dolayı.
Bunlarla drag click yapılsa bile 8 CPS'den fazla vermiyor diye biliyorum.

Dostlar cevaplarınız için teşekkürler zaten bir süre para biriktirip alacağım yani mesajlarınızı degerlendireceğim. Bu mesajdandan sonra yazanları da degerlendireceğim çok teşekkürler.

Ürüne bakmadan Rampage alınmaz demeyin. Zenith Pro gayet iyi ürün ama 2.5k etmez orası ayrı.

Bu bütçede daha iyileri var hocam.

Drag Click konusunda hangisi daha iyidir? Onda bir fikrim yok. O konuda @egemebb hocam daha bilgilidir.

Hocam peki zenith Pro mu model o 2 mi sana göre.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı