Bedwars dediniz glorius almazsanız olmaz, model o her türlü götürür Rampage'den daha iyidir.
Bedwars dediniz glorius almazsanız olmaz, model o her türlü götürür Rampage'den daha iyidir.
Teşekkürler reis peki ergonomisi nasıl mutlu eder mi?
Bir de drag Click iyi yapar mı?
Ürüne bakmadan rampage alınmaz demeyin. Zenith pro gayet iyi ürün ama 2.5k etmez orası ayrı.Rampage ürünleri almayın, Rampage burada bir seçenek bile değildir. Glorious iyidir.
Bu bütçede daha iyileri var hocam.Ben 2.5bin civarında bir mouse almak istiyorum ama rampage zenith pro ile glorius model o arasında kaldım biliyorum rampage düşük fiyatlı modelleri berbat ama bu modeli tek iyi olanı glorius çok ünlü hangisini almalıyım? Ben bedwars ve fortnite oyuncusuyum valo da başlamayı düşünüyorum
İkiside değil.Ben 2.5bin civarında bir mouse almak istiyorum ama rampage zenith pro ile glorius model o arasında kaldım biliyorum rampage düşük fiyatlı modelleri berbat ama bu modeli tek iyi olanı glorius çok ünlü hangisini almalıyım? Ben bedwars ve fortnite oyuncusuyum valo da başlamayı düşünüyorum
Bunlarla drag click yapılsa bile 8 CPS'den fazla vermiyor diye biliyorum.İkiside değil.
Zaopin Z2 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Glorious'un son nesil ürünleri kötü ürünler. Diğer ürünleride fazla eskidi. 2000TL civarına Darmoshark M3 Pro Max veya 2500-3000 aralığında Zaopin Z2 veya Scyrox modellere bakabilirsin. Ben Zaopin tercih ederim genel malzeme kalitesinden dolayı.
Ürüne bakmadan Rampage alınmaz demeyin. Zenith Pro gayet iyi ürün ama 2.5k etmez orası ayrı.
Bu bütçede daha iyileri var hocam.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Drag Click konusunda hangisi daha iyidir? Onda bir fikrim yok. O konuda @egemebb hocam daha bilgilidir.
Bence ikisi de fiyatını hak etmiyor hocam.Hocam peki zenith Pro mu model o 2 mi sana göre.