Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.964 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 @300319 hocama ait Glow adlı yazılım sadece portable, yani taşınabilir olarak mevcut. Fakat benim gibi Windows'un arama çubuğuna yazdığınızda direkt olarak programı açmak istiyorsanız bir setup'a ihtiyacınız olacaktır. Setup dosyasını Smart Install Maker programıyla yaptım. Glow-setup_x64.exe drive.google.com VirusTotal linki: VirusTotal Glow'a yeni sürüm geldikçe buradaki link de mümkün olduğunca güncellenecektir. Son düzenleme: 28 Aralık 2023
@300319 hocama ait Glow adlı yazılım sadece portable, yani taşınabilir olarak mevcut. Fakat benim gibi Windows'un arama çubuğuna yazdığınızda direkt olarak programı açmak istiyorsanız bir setup'a ihtiyacınız olacaktır. Setup dosyasını Smart Install Maker programıyla yaptım. Glow-setup_x64.exe drive.google.com VirusTotal linki: VirusTotal Glow'a yeni sürüm geldikçe buradaki link de mümkün olduğunca güncellenecektir.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Aralık 2023 #2 VirusTotal linki temiz, güvenli bir setup olmuş Elinize sağlık.