ahmetkayahazretleri Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 230 3 Aralık 2023 #1 Glow stick - Wikipedia en.m.wikipedia.org Bunun içindeki fosforlu şey döküldü makineye attım çıkmadı, nasıl çıkar?
Glow stick - Wikipedia en.m.wikipedia.org Bunun içindeki fosforlu şey döküldü makineye attım çıkmadı, nasıl çıkar?
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #2 ahmetkayahazretleri dedi: Glow stick - Wikipedia en.m.wikipedia.org Bunun içindeki fosforlu şey döküldü makineye attım çıkmadı, nasıl çıkar? Genişletmek için tıkla... İçinde ki sıvı fazlasıyla kimyasal olmalı kıyafet ile teması sonucu çıkması oldukça zor olur.
ahmetkayahazretleri dedi: Glow stick - Wikipedia en.m.wikipedia.org Bunun içindeki fosforlu şey döküldü makineye attım çıkmadı, nasıl çıkar? Genişletmek için tıkla... İçinde ki sıvı fazlasıyla kimyasal olmalı kıyafet ile teması sonucu çıkması oldukça zor olur.
ahmetkayahazretleri Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 230 3 Aralık 2023 #3 Pislick dedi: İçinde ki sıvı fazlasıyla kimyasal olmalı kıyafet ile teması sonucu çıkması oldukça zor olur. Genişletmek için tıkla... Onu bende fark ettim, ne yapsam çıkar ki?
Pislick dedi: İçinde ki sıvı fazlasıyla kimyasal olmalı kıyafet ile teması sonucu çıkması oldukça zor olur. Genişletmek için tıkla... Onu bende fark ettim, ne yapsam çıkar ki?