LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.333 Çözümler 9 20 Ekim 2023 #1 Spordan 45 dakika önce mi tüketmek daha doğru olur yoksa yatmadan önce mi? Hormonların biraz artmasını istiyorum.
Spordan 45 dakika önce mi tüketmek daha doğru olur yoksa yatmadan önce mi? Hormonların biraz artmasını istiyorum.
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 20 Ekim 2023 #2 Antrenmandan sonra 30 - 45 dakika aralığında almanız daha mantıklı olacaktır hocam.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.886 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Ekim 2023 #3 LonelyDarkSide dedi: Spordan 45 dakika önce mi tüketmek daha doğru olur yoksa yatmadan önce mi? Hormonların biraz artmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Günün herhangi bir saati ile, antremandan yarım saat önce veya sonra bir farkı olmayan şeyler bunlar. İstersen alarm kur gece 3 te iç.
LonelyDarkSide dedi: Spordan 45 dakika önce mi tüketmek daha doğru olur yoksa yatmadan önce mi? Hormonların biraz artmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Günün herhangi bir saati ile, antremandan yarım saat önce veya sonra bir farkı olmayan şeyler bunlar. İstersen alarm kur gece 3 te iç.