GM 20 kullanıcısıyım hala Android 11 gelmedi GM ekiplerinin açıklamasına göre Ekim'de alacak diyorlar. Doğru mu?
GM 20 kullanıcısıyım hala Android 11 gelmedi GM ekiplerinin açıklamasına göre Ekim'de alacak diyorlar. Doğru mu?
Geldi bile kardeşim. Rüyanda gelir diyenler, ne oldu? Hani gelmezdi?GM 20 kullanıcısıyım hala Android 11 gelmedi GM ekiplerinin açıklamasına göre Ekim'de alacak diyorlar. Doğru mu?
Sonra 2 gün sonra telefonum arama ekranında kasıyor diye konu açarsınız. Ben de GM övüyordum, GM 8 vardı. S7 Edge'ye geçtim, One UI 2.0 ROM'u yükledim kullanım açısından GM i rahat tokatlar.Geldi bile kardeşim. Rüyanda gelir diyenler, ne oldu? Hani gelmezdi?
Geldi bile kardeşim. Rüyanda gelir diyenler, ne oldu? Hani gelmezdi?
Bu adamlara beleşe 1 milyon tane SD 888 chipseti verseniz S3’ten daha kullanışsız telefon yaparlar, yani gerekirse letgo’dan eski amiral gemilerinden alın, GM almayın.Geldi de ne oldu performans artışı filan oldu mu?
Bu adamlara beleşe 1 milyon tane SD 888 chipseti verseniz S3'den daha kullanışsız telefon yaparlar, yani gerekirse Letgo'dan eski amiral gemilerinden alın, GM almayın.
Performansı iyi zaten, PUBG ile açıyor, daha ne istiyonuz?Geldi de ne oldu performans artışı falan oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.