Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 18 Aralık 2021 #11 Ahmetcngz1 dedi: ...PUBG bile açıyor... Genişletmek için tıkla... Daha fazla bu arkadaşla tartışmanın manası olduğunu düşünmüyorum. Performansı belirleyen şey sadece papçi açıp açmaması ya sonuçta değil mi?
Ahmetcngz1 dedi: ...PUBG bile açıyor... Genişletmek için tıkla... Daha fazla bu arkadaşla tartışmanın manası olduğunu düşünmüyorum. Performansı belirleyen şey sadece papçi açıp açmaması ya sonuçta değil mi?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 4.998 Çözümler 25 18 Aralık 2021 #12 Ona kalirsa benim 2017'den kalma telefon da papçi yi açıyor ? Hatta zamanında yüksek ayarlarda da oynamıştım. Ahmetcngz1 dedi: Performansı iyi zaten, PUBG ile açıyor, daha ne istiyonuz? Genişletmek için tıkla...
Ona kalirsa benim 2017'den kalma telefon da papçi yi açıyor ? Hatta zamanında yüksek ayarlarda da oynamıştım. Ahmetcngz1 dedi: Performansı iyi zaten, PUBG ile açıyor, daha ne istiyonuz? Genişletmek için tıkla...
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 21 Aralık 2021 #13 Elan Morin Tedronai dedi: Daha fazla bu arkadaşla tartışmanın manası olduğunu düşünmüyorum. Performansı belirleyen şey sadece papçi açıp açmaması ya sonuçta değil mi? Genişletmek için tıkla... Ya pubg ağır oyun diye örnek gösterdim. Ahmetcngz1 dedi: Ya pubg ağır oyun diye örnek gösterdim. Genişletmek için tıkla... Yoksa her telefonun açtığını bende biliyom. Redmi 5 bile açıyor.
Elan Morin Tedronai dedi: Daha fazla bu arkadaşla tartışmanın manası olduğunu düşünmüyorum. Performansı belirleyen şey sadece papçi açıp açmaması ya sonuçta değil mi? Genişletmek için tıkla... Ya pubg ağır oyun diye örnek gösterdim. Ahmetcngz1 dedi: Ya pubg ağır oyun diye örnek gösterdim. Genişletmek için tıkla... Yoksa her telefonun açtığını bende biliyom. Redmi 5 bile açıyor.