yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 2 Ay önce GM 20 aldım ve son 2 gündür aramaları kapatamıyorum. Arayabiliyorum ama kapatmak için kırmızı tuşa basınca kapanmıyor, hoparlöre alınmıyor, Play Store'dan Google telefon uygulamasını güncelledim. Sorun devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
2 Ay önce GM 20 aldım ve son 2 gündür aramaları kapatamıyorum. Arayabiliyorum ama kapatmak için kırmızı tuşa basınca kapanmıyor, hoparlöre alınmıyor, Play Store'dan Google telefon uygulamasını güncelledim. Sorun devam ediyor.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2020 #2 Yazılımsal gibi duruyor. Garantiye gönderin.
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #3 Critness dedi: Yazılımsal gibi duruyor. Garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü olabilir mi? Telefonun dokunmatiği gayet iyi çalışıyor sadece telefon uygulamasında tuş basmıyor
Critness dedi: Yazılımsal gibi duruyor. Garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü olabilir mi? Telefonun dokunmatiği gayet iyi çalışıyor sadece telefon uygulamasında tuş basmıyor
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2020 #4 yuceXx52 dedi: Başka bir çözümü olabilir mi? Telefonun dokunmatiği gayet iyi çalışıyor sadece telefon uygulamasında tuş basmıyor Genişletmek için tıkla... Aklıma fazla birşey gelmemekle birlikte yazılım güncellemesi var ise güncellemesini yapın.
yuceXx52 dedi: Başka bir çözümü olabilir mi? Telefonun dokunmatiği gayet iyi çalışıyor sadece telefon uygulamasında tuş basmıyor Genişletmek için tıkla... Aklıma fazla birşey gelmemekle birlikte yazılım güncellemesi var ise güncellemesini yapın.
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #5 Critness dedi: Aklıma fazla bir şey gelmemekle birlikte yazılım güncellemesi var ise güncellemesini yapın. Genişletmek için tıkla... En son sürümü yüklü
Critness dedi: Aklıma fazla bir şey gelmemekle birlikte yazılım güncellemesi var ise güncellemesini yapın. Genişletmek için tıkla... En son sürümü yüklü
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2020 #6 yuceXx52 dedi: En son sürümü yüklü Genişletmek için tıkla... O zaman teknik servise gönderin.