GM 20 (G301) Root nasıl atılır?

kingroot deyince aklıma geldi. Yabancı yerden indirip bilgisayara malware bulaştırmıştım. Her hatırladığımda kahkahalara boğulurum.

Hahahahahahaha Çince yazıyor bir de ne olduğunu bilmediğimiz tuşlara falan basıyorduk
Aga be

Telefon çıkalı 1 sene oldu hala TWRP dosyası yok. GM 20'yi geçtim GM 8 çıkalı 3 yıl oldu onun da TWRP'si yok. Şu anda official TWRP dosyası olan sadece GM 6 ve GM 9 var.
GM 21 kullanıyorum dostum imkansız gibi bir şey telefonumu sıfırladım 3 kere yaparken.
Bende benim eski GM 8'i rootlamaya çalışırken çok uğraşmıştım. 2 saat bootloop ta kaldı zor kurtardım telefonu
KingRoot vardı otomatik rootluyor, tabii mümkünse. Onun dışında bir yöntem yok gibi.
KingRoot denedim zaten. Sonuç 0

General Mobile çok desteklemiyor rootu.

Tek yöntem recoveryden yapmak galiba Çince bilmiyorsan kolay gelsin.
Benim recovery menüsü İngilizceydi. Oradan halledilebiliyorsa güzel olur ama TWRP'siz yapılmıyor yanlış hatırlamıyorsam.
General Mobile çok desteklemiyor rootu.
Dünyada rootu destekleyen herhangi bir firma olduğunu zannetmiyorum zaten Eskiden tık diye root atıyorduk Kingo Root gibi uygulamalardan şimdi uğraşmadan root atılamıyor artık.

Son düzenleme:
Model no nasıl bulunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…