GM 20 Pro Airdots Wi-Fi ile kullanırken kesiliyor

Yer
İzmit
Öncelikle herkese merhabalar. Başlıkta da belirttiğim üzere Bluetooth kulaklığımı Wi-Fi'da kullanırken 3 saniye aralıklarla kesilme oluyor fakat internetimi mobil veride kullanmaya başladığımda hiçbir şekilde sorun kalmıyor. Bu sorunun çözümünü ne yaptıysam bulamadım 20 saniye basılı tutarak defalarca kez resetleme yaptım, kulaklığın şarjını tamamen doldurdum fakat hiçbirisi çözüm olmadı. Bu arada telefonum GM 20 Pro.

Airdots'larda öyle bir sorun olduğunu duymuştum maalesef .

Hem Wi-Fi hem de Bluetooth 2.4 gHz bandına çalıştığı için sinyaller çakışıyor. Sorun AirDots'da değil yani, hangi kablosuz kulaklık olursa olsun bu sorunu yaşayacaksınız.

Tek çözüm imkanınız varsa modeminizi 5 gHz bandında çalışacak şekilde ayarlamak. Başka bir çözümü yok bildiğim kadarıyla.

Anlık olarak kullandığım modem Türk Telekom'un yeni nesil VDSL2 modemi. Eğer modemim 5 GHz destekliyorsa Rica etsem ayarlamayı nasıl yapacağımı açıklayabilir misiniz?

Anlık olarak kullandığım modem Türk Telekom'un yeni nesil VDSL2 modemi. Rica etsem ayarlamayı nasıl yapacağımı açıklayabilir misiniz?
Modem arayüzüne girmeniz gerekiyor. Modem arayüzüne girmek için tarayıcıdaki arama çubuğuna 192.168.1.1 gibi bir adres yazmanız gerekiyor. Modeminizin modelini internette aratarak arayüze nasıl girebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Arayüze girdikten sonra sanırım "Kablosuz Ağ Ayarları" sekmesindeydi, oradan 5 gHz'i seçmeniz gerekiyor. Modeminizin 5 gHz desteği varsa oradan seçebilmeniz lazım.

Bildiğim kadarıyla bu şekilde.

Teşekkür ederim baktım fakat sanırım modemimde 5 GHz bulunmuyor. Artık mecbur böyle kullanmaya devam edeceğim.

Aynı sorun bende de vardı ama düzeldi gibime geliyor (Kesin emin değilim) çünkü artık rahatsız olmuyorum nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…