Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 21 Şubat 2021 #11 Akif Erdem dedi: Merhaba, ben General Mobile GM20 Pro almayı düşünüyorum. Fiyatı uygun. Performansı ve kamerası nasıldır, kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Güzel telefon ama Snapdragon işlemcisi olsaydı biraz daha iyi olurdu.
Akif Erdem dedi: Merhaba, ben General Mobile GM20 Pro almayı düşünüyorum. Fiyatı uygun. Performansı ve kamerası nasıldır, kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Güzel telefon ama Snapdragon işlemcisi olsaydı biraz daha iyi olurdu.
sandy_00001 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 136 Yer 120 GB'lık bir SSD. Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #12 slayerwqw dedi: Yalan bilgi. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Kesinliğini iddia etmedim. Sadece Youtube'da öyle gördüğümü ve ''bence'' alınmaması gerektiğini söyledim.
slayerwqw dedi: Yalan bilgi. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Kesinliğini iddia etmedim. Sadece Youtube'da öyle gördüğümü ve ''bence'' alınmaması gerektiğini söyledim.