General Mobile GM 20 Pro kullanmaktayım ve bu sabah şarj soketim önce kırıldı sonra da telefondan tamamen ayrıldı.
Yenisini taktırmak mümkün müdür? Mümkünse ne kadara gelir tahminen yardımcı olursanız sevinirim.
General Mobile Gm 20 Pro Şarj Soketi Mikrofon Bordu Full (505303100) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Biraz anlıyorsanız bu parçayı alıp kendiniz takabilirsiniz. Eğer PCB zarar görmediyse telefoncular sadece soketi 250 TL'ye filan değişirler.
General Mobile GM 20 Pro kullanmaktayım ve bu sabah şarj soketim önce kırıldı sonra da telefondan tamamen ayrıldı.
Yenisini taktırmak mümkün müdür? Mümkünse ne kadara gelir tahminen yardımcı olursanız sevinirim.
Kendim değiştirebilirim derseniz 130TL'ye Hepsiburada üzerinden parça satılıyor. Değiştirmesi çok kolay zaten yapabileceğinizi düşünüyorum. Tamircide de 300 üstü fiyat vereceklerini sanmıyorum hatta parçayı alıp giderseniz 250TL gibi bir fiyata halledersiniz.