GM 20 Pro'ya root atmak ne kadar mantıklı?

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba eski telefonum olan GM 20 Pro'ya root atmak istiyorum. Cihaz sıfırlandığında bile aşırı kasıyor AnTuTu testi yaptım 185 bine düşmüş. Şu an kullanmıyorum ama hem deney olsun bir şeyler keşfedeyim hem de performansi artsın istiyorum. Root atmak ne kadar mantıklı bankacılık işlemleri vs kesinlikle o cihazda yapılmayacak. Oyun performans artarsa oynanabilir. Asıl mesele performansı arttırmak, cihazın başarılı bir şekilde root atıldıktan sonra 5 ay belki bir yıl içinde çöp olmasını göze alıyorum. Sizce root atmak ne kadar mantıklı? Bu cihaza uygun root hangisidir?

Reisim bende bundan birkaç sene önce bu işlere mecburen telefonun ihtiyacından dolayı girmiştim ve hani en başlarda bir sorun yok gibi gözükse de birçok şeyden mahrum kalıyorsun, doğal olarak telefon güncelleme almadığı için mala bağlıyor ve hani sürekli nasıl olsa rootlu diye bir şey denemek istiyor insan ve bunun sonucu biraz kötü olabiliyor (telefonun sonu sağlam bir telefoncuya dayanıyor)

Çöp olmasını göze alıyorum hocam şu an aşırı kasıyor hiçbir işime yaramıyor telefoncuya satayım dedim adam General Mobile bunu kimse almaz dedi 500₺ para vereyim git dedi 500₺ ye satacağıma çöp ederim daha iyi deney yapmak istiyorum açıkçası zaten güncelleme de almıyor 3 yıl geçti hala Android 11 ama yine de teşekkür ederim

O zaman ilk iş olarak Android sürümünü değiştirmekle başlamamanı tavsiye ederim.

gsi destekliyormu cihaz.

hiç mantıklı değil ben denedim telefon hard brcik oldu hiçbir stok romu yok stok rom flashlayamıyorum. yani boot.img dosyası yok. internetten gördüğüm bir boot.img yi flashladım bootlanmadı stokuda yok.

hiç mantıklı değil ben denedim telefon hard brcik oldu hiçbir stok romu yok stok rom flashlayamıyorum. yani boot.img dosyası yok. internetten gördüğüm bir boot.img yi flashladım bootlanmadı stokuda yok.
Stok rom buldum hocam da ben stok rom istemiyorum ki

GSI destekliyor mu cihaz.

GSI destekleyip desteklemediğini nereden anlarım hocam?

Bu arada arkadaşlar belirttiğim gibi güzel sonuç verebilecek ama bir o kadar da riski olan ROM'ları denemeye hazırım isterse telefon brick olsun önemli değil

Atmak için değil zaten root atmak için stok boot.img dosyasını bulman lazım benim bulduklarım gerçek değildi.

Anladım hocam bir daha ki cihazlarımı yerli almamakta kararlıyım zaten ne kaliteliler ne de cihazlarının arkasında duruyorlar. Ayrıca ROM atıp deney bile yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…