GM 21 Plus'ın Android sürümü nasıl düşürülür?

TurboxFanClub

Hectopat
Android 12'den 11'e düşürmek istiyorum. Rootsuz en basit yöntem nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Cihaz hangi marka? Samsung ise bilgisayardan odin yardımı ile firmware atabilirsin.

Telefonunu değiştir. O telefon ile Android düşürsen bile performansa etki etmez.
Telefon 11'de gayet güzel çalışıyor. A25 kullanıyorum, 2. telefon olarak 21 Plus kullanıyorum. Fazla ederi olmayan bir telefon, sadece kasma sorunu veya takılması olmasın yeterli.

Telefon 11'de gayet güzel çalışıyor. A25 kullanıyorum, 2. telefon olarak 21 Plus kullanıyorum.

Telefonun donanımı çok eski ve aşırı güçsüz. Üstüne Android 11 1 yıldır güvenlik güncelleştirmeleri almıyor, desteği kesildi anlayacağın. Android 12 bile ömrünün sonuna yaklaştı. İlla kullanmak istiyorsan Custom ROM macerasına atıl, tabii eğer destekli Custom ROM varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam herhangi bir yararı yoksa boş maceralara girmeye de gerek yok. Yardımınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…