GM 22 Pro vs Pova Neo 2 vs Note 11

Aralarında en iyi performansı veren GM22 Pro olur işlemcş bakımından vs. ancak Note 11 önermem çünkü Cortex-A73 çekirdeklerini kullanıyor ve GM22 Pro da iyi olmasına rağmen telefonların Excalibur'u gibi bu yüzden tavsiye eetmem ve techno pova Neo 2 de sahip olduğu A75 çekirdekleri yüzünden GM 22 Pro'nun gerisinde kalıyor ama üçü de 5500-6000 bandına alınabilecek telefonlar değil az daha üstüne koyularak bayağı fark eden telefonlar alınabilir ama aralarında en iyisi GM 22 Pro.

Çok teşekkürler aslında ben de GM 22 Pro'yu düşünüyorum ama cihazın Arka kamerası çok da güzel durmamış. iPhone tarzı olsa daha iyi olurdu. Bazı kişiler de teyze telefonu diyor :D o yüzden bir düşünüyorum ama yine de GM 22 Pro'yu seçeceğim.

Çok teşekkürler aslında ben de GM 22 Pro'yu düşünüyorum ama cihazın arka kamerası çok da güzel durmamış. iPhone tarzı olsa daha iyi olurdu. Bazı kişiler de teyze telefonu diyor :D o yüzden bir düşünüyorum ama yine de GM 22 Pro'yu seçeceğim.

Bende teyze telefonu olarak düşünen kişilerden aynı kesimdeyim :) ama günlğk kullanım için ortalama bir telefon sarjı da iyi gidiyor diyorlar eğer bütçe verirseniz daha da yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı