GM 4G boştayken fazla RAM kullanımı

192615

Kilopat
Merhabalar. GM 4G telefonum var. Telefonu ilk aldığım zamanlarda boştayken %35 RAM kullanımı vardı, şimdilerde %65 RAM kullanımı var ve telefon Google Chrome'da kasıyor ve anlık donmalar yaşıyorum. Ne yapmam lazım? Telefonu da yeni sıfırladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hard reset attınız mı ? Ses açma kapama yöntemi ile

Bu telefon annemde de var. RAM kullanımı fazla. Telefona ROM atmak istedim ama uygun ROM bulamadım. Bu bahaneyle telefona hard reset attım ama hala RAM kullanımı fazla.

%53 (1,1 GB / 2 GB) olarak gözükmekte. Google Chrome'da ve Gboard klavyede kasılmalar oluyor.

Zamanın da bu cihaza fazla ROM çıkarttılar. Forum sitelerin de hala mevcut. İyi araştırırsan bulabilirsin

Root atsam RAM kullanımı değişir mi? Telefonda gereksiz bir sürü uygulama var ve kaldıramıyorum onlardan dolayı mı bu kadar RAM kullanımı var?

Zamanın da bu cihaza fazla ROM çıkarttılar. Forum sitelerin de hala mevcut. İyi araştırırsan bulabilirsin
Ek olarak uygun TWRP sürümü bulamadım. Forum sitelerindeki konular eski. Bazı linkler çalışmıyor. TWRP sürüm uyumsuzluğundan dolayı ROM'lar da yüklenmiyor.

Annem sıkıntı etmiyor ama fazla RAM kullanımından dolayı batarya hızlı bitiyor.

Root atsam RAM kullanımı değişir mi? Telefonda gereksiz bir sürü uygulama var ve kaldıramıyorum onlardan dolayı mı bu kadar RAM kullanımı var?
Telefonun garantisi bitti zaten. Root atıp silebilirsin. Fakat Root ve Rom hakkında bilgin yoksa hiç bulaşma derim.
Root işlerini biliyorsan sadece root atman yeterli olur. Böylece gereksiz uygulamaları silebilirsin

ROOT ile gereksiz uygulamaları kaldırabilirsin. RAM kullanımında değişiklik olabilir. Eğer ROOT veya ROM için fazla bilgin yoksa fazla kurcalama derim. Çünkü yanlış bir adımda telefon ya açılmayabilir, ya da sistemsel hatalarla karşılaşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…