Mehmet Dordu Kilopat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 340 30 Mart 2018 #1 Arkadaşlar telefonu güncellerken şarjım bitti. Telefon General Mobile yazısında kaldı. Telefonu PC’den flashlamaya çalışıyorum fakat PC görmüyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2018
Arkadaşlar telefonu güncellerken şarjım bitti. Telefon General Mobile yazısında kaldı. Telefonu PC’den flashlamaya çalışıyorum fakat PC görmüyor. Ne yapmam gerek?
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 30 Mart 2018 #2 Boşuna demiyorlar şarjınız yoksa güncelleme yapmayın diye. Şuradan SIM durumunuza göre stok ROM indirin, nasıl yapacağınız yazıyor açıklamada.
Boşuna demiyorlar şarjınız yoksa güncelleme yapmayın diye. Şuradan SIM durumunuza göre stok ROM indirin, nasıl yapacağınız yazıyor açıklamada.
Mehmet Dordu Kilopat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 340 30 Mart 2018 #3 Dosyaları indirdim fakat aygıt eklemeden görmez diyor. Nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?