Yılmaz ÇABUK Kilopat Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2016 #1 Sosyal'de kaç kişi GM 4G kullanıyor? Bu sorunun cevabını öğrenmek istedim. Eğer kayda değer bir sayıysa çalışmalarımı burada sunmak isterim.
Sosyal'de kaç kişi GM 4G kullanıyor? Bu sorunun cevabını öğrenmek istedim. Eğer kayda değer bir sayıysa çalışmalarımı burada sunmak isterim.
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2016 #2 Sosyal'de GM öneren/kullanan arkadaş sayısı çok çok azdır. Ben de önermiyorum zaten.
Yılmaz ÇABUK Kilopat Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2016 #3 Mr. J dedi: Sosyal'de GM öneren/kullanan arkadaş sayısı çok çok azdır. Ben de önermiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Her ne kadar GM'yi sevmesem de, 4G'nin gerçekten iyi bir telefon olduğunu kabul etmek zorundayız.
Mr. J dedi: Sosyal'de GM öneren/kullanan arkadaş sayısı çok çok azdır. Ben de önermiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Her ne kadar GM'yi sevmesem de, 4G'nin gerçekten iyi bir telefon olduğunu kabul etmek zorundayız.
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2016 #4 Yılmaz ÇABUK dedi: Her ne kadar GM'yi sevmesem de, 4G'nin gerçekten iyi bir telefon olduğunu kabul etmek zorundayız. Genişletmek için tıkla... Zorunda değiliz. Isteyen kabul eder isteyen etmez. Buna siz karar veremezsiniz. Ben iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum.
Yılmaz ÇABUK dedi: Her ne kadar GM'yi sevmesem de, 4G'nin gerçekten iyi bir telefon olduğunu kabul etmek zorundayız. Genişletmek için tıkla... Zorunda değiliz. Isteyen kabul eder isteyen etmez. Buna siz karar veremezsiniz. Ben iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum.