Y YusufAlpG Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Merhaba, ben General Mobile GM5 Plus D kullanıcısıyım ve telefonum bilgisayardan sadece şarj alıyor ve bilgisayarı şarj adaptörü olarak görüyor. USB seçenekleri çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2022
Merhaba, ben General Mobile GM5 Plus D kullanıcısıyım ve telefonum bilgisayardan sadece şarj alıyor ve bilgisayarı şarj adaptörü olarak görüyor. USB seçenekleri çıkmıyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 5 Kasım 2022 #2 Üstteki bildirimden "Sadece şarj" yerine "Dosya alışverişi" seçeneğini seçmek gerekiyor.
Y YusufAlpG Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #3 ItsAllGoodman dedi: Üstteki bildirimden "Sadece şarj" yerine "Dosya alışverişi" seçeneğini seçmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok telefon bilgisayarı adaptör olarak görüyor hiçbir seçenek gelmiyor
ItsAllGoodman dedi: Üstteki bildirimden "Sadece şarj" yerine "Dosya alışverişi" seçeneğini seçmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok telefon bilgisayarı adaptör olarak görüyor hiçbir seçenek gelmiyor
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 7 Kasım 2022 #4 YusufAlpG dedi: Öyle bir şey yok telefon bilgisayarı adaptör olarak görüyor hiçbir seçenek gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu şekilde bağlandım 4 sene boyunca.
YusufAlpG dedi: Öyle bir şey yok telefon bilgisayarı adaptör olarak görüyor hiçbir seçenek gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu şekilde bağlandım 4 sene boyunca.
Y YusufAlpG Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #5 Bu konuyu bir süre kullanmayacağım çünkü telefonum şu an kullanılabilir durumda değil maalesef