Gm 5 Plus Google Güncellemesi

Merhabalar,
GM 5 Plus ve diğer Android One telefonlar Google güncellemesini telefonu aldığımız günden itibaren mi 2 yıl güncelleme alacak yoksa telefonun çıktığı günden itibaren mi güncelleme alacak. Hani Android One kapsamında 2 yıllık sözü var ya.
Şimdiden teşekkürler.

Tabikide çıktığı günden itibaren 2 yıl güncelleme alacak. Diğeri baya saçma olur.
Asıl senin dediğin gibi bence saçma olur.
Çünkü telefonu alan 1 sene sonra alırsa güncelleme alamayacak.
Telefonu aktiflestirdikten sonra olması lazım diye düşünüyorum.
Başka fikri olan varsa bekliyorum.

Herkesin güncellemesini ayrı ayrı mı takip edeceler ? Çılgınsın

O mantıkla gider isek her telefon sürekli güncelleme almak zorunda kalır mesela şuan adam S2 alsa Samsung sırf onun için 6.0 mi yayınlayacak?

Hayır siz beni yanlış anladınız ya da ben anlatamadım. Şimdi ben bugün GM 5 plus aldım diyelim bugun 28 agustos 2016 telefonun guncellemesi 28 agustos 2018 de mi bitecek ya da bu telefon nisan da çıktı .nisan 2018 de mi güncelleme almayı bırakacak?

Herkesin güncellemesini ayrı ayrı mı takip edeceler ? Çılgınsın
Hayır yukarıda yazdığım gibi diyorum.

Çıkış tarihine göre hocam. Her telefon için bu böyle. 1 yıl geç alırsanız 1 yıllık güncelleme garantisi olur. Bu saçma bir iş de değil. Adamlar Android'in kaynak kodlarını alıp kendi telefonlarına uyarlayıp sunuyorlar. Herkesin aldığı tarihe göre yapabilirler mi bunu ? 2 yılı dolmamış sadece 1 kişi kalsa, 1 kişi için bütün kodlamayı yapıp sadece onun için güncelleme mi hazırlayacaklar ?

ben telefonu alalı 1 hafta oldu ılk 3 gun rahat sarjım aksama kadar gıdıyodu yalnız sımdı sarjım durduk yere gıdıo oyun yuklu deıl sadece retrıca ve whatsapp var saat 2 bucukda doldurdum suan 70 sarjım var ılk gunler sadece yarım saatte 5 sarj gıdıodu sımdı ıse 10 gıdıo yardım eder mısınız

Şarjda iken telefonu kullanıyor musun ? Bataryalara en çok zarar veren işlemlerdendir.

hayır 2 saatte doluyo 100 oldugunu gorunce cekıyorum hemen beklemıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…