GM 5 Plus Kaçıncı Parti Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Makaleler
21
GM 5 Plus almaya karar verdim, ama ilk parti ürünlerde çok fazla hata vardı. Bulunduğum yerde de Telpa bayii yok, haliyle Türk Telekom'dan alacağım ama ilk parti ürün olsun istemiyorum. Almadan bunu paketin dışından anlayabilir miyiz veya ellerindeki ilk parti ürünleri bitmiş midir? Teşekkürler.

Başka alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.

Bende discovery 1 ve elite vardı konuşma yaparken ses kısık geliyor yani zor duyuyorsun artı senin sesinde karşıya kısık gidiyo mecburen yüksek sesle konuşuyorsun. Dün Note 5 aldım konuşma yaptım artık farketmemişim discovery'i resmen kulağıma sokuyormuşum note 5 le konusma yaparken kulagim patladi Yurt dışında satılmayanları burda satıyorlar. Başka telefon al pişman olmazsın. Hayattan bezdirdi milletle konuşasım gelmiyordu.

@MaxweL Bir iki telefondaki hatayı o markanın tüm telefonlarına yığamayız. İnternetten okuduğum kadarıyla sadece ahizesinde cızırtı varmış, o da hepsinde değil.

General mobile konusunda sosyalde araştırma yaparsanız can yakan bi firma olduğunu görürsünüz,illa almak istiyorsanız bilemem tabi ki. Tavsiyem lg g4 beat alın hem tasarruf da etmiş olursunuz 760 tl civarı satılıyor. Üzerine de 32 gb uhs sınıfı bir sd kart oh mis

Son düzenleme:
Fiyatına göre gayet iyi bir cihaz. Rahatlıkla alabilirsiniz. Eğer bir sorun çıkarsa garanti diye bir şey var. Kaçıncı parti üretim olduğunu belirten bir yazı olduğunu sanmıyorum.

Kasanin arkasinda CE yazar telefonun wallpaperi kadapokya olur bende bugun aldim hocam

@MaxweL Bir iki telefondaki hatayı o markanın tüm telefonlarına yığamayız. İnternetten okuduğum kadarıyla sadece ahizesinde cızırtı varmış, o da hepsinde değil.
Nasıl cızırtı ? Hocam telpa ya gonderdim yine aynisini gonderdiler. 1 inde öyle diğerinde niye öyle peki ? 2 side mi şans Ben çok araştırdim bu telefonlarda bu sorun var illa almak istiyorsan al herşey android sürümü vs. Değil ama pişman olma diye diyorum bi anlık heves bi anlık pişmanlık.

Hatta bu discovery falan ilk çıkmişti herkez övüyodu forumlar falan f/p ürünu 4 çekirdek falan filan eyvallah o zamanlarda iyi telefondu ama şimdi o paraya daha kalitelisini alırsın 3 yıl önce General mobile hayraniydim fakat yazılım olsun telefon da görüşme yaparken gelen kısık ses ve kalitesiz mikrofon sayesinde karşiya gitmeyen ses tiksindirdi. Belki şimdiki telefonlarında yoktur. Ama sütten ağzım yandı bikere bedava verseler almam.

Lg g4 beat'ın UHS desteği var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…