GM 5 plus Kavisli ekran koruyucu

Ali Çelik

Megapat
Daha fazla  
GM 5 plus kullanıyorum. Ekran kavisli olduğu için kırılmaz jelatinin sağında ve solunda boşluk vardı. Dün farklı bir ekran koruyucu taktırdım. Ekrana tam oturuyor hiç bi yerinde milimetrik dahi olsa ne bir eksiklik ne bir fazlalık var sensörlerde dahil. Ekran koruyucunun yapısı biraz yumuşakça sanki yumuşak plastik gibi. Acaba bu yeterli korumayı sağlar mı? Sakata gelmeyelim sonra.

Dostum telefona sağlam bir kap almadıktan sonra ekran koruyucunun pekte bir önemi olmuyor. Ekran koyucu yanlızca çizilmeleri önlüyor, fiziksel darbelerde pek başarılı değil.
Benim kullandıgım koruyucu'da da yanlar açıkta kalıyor, ama pek dert etmiyorum sağlam bir kap kullandıgımdan dolayı

Kardeş nereden aldin acaba? Hangi site veya hangi marka

Ben yaşadığım yerden rastgele bir telefoncudan aldım. Ekranın kenarında milimetrik bir boşluk var. Burada maksat ekranın çizilmemesi. Ekran düşmelere dayanıklı ama çok çiziliyor.

Denizlide yaşıyorum. Burada taytlı dövmeli kızların girdiği bir aksesuarcı var. Oradan aldım. Mevki olarak çınar geçiyor. Jelatine gelirsek kullanım tecrübelerime dayanarak koruyucu ve kaliteli. Ama köşelere parmaklarım temas edince kaldırasım geliyor. Takılıyor gibi parmaklarıma. Beğenmedim pek tavsiye etmiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…