GM 5 Plus TWRP error 7 hatası

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Merhaba. Cihaza MIUI 10.2 sürümünü atmaya çalışıyordum ancak ROM'u yüklerken alttaki çubuk %99 doluyor ve error 7 hatası veriyor. Journeyuı_oreo_8.0 ROM'unu atmayı denedim ancak bunda da aynı hatayı alıyorum. İlk hata error 255 hatası idi. O sırada TWRP 3.1 sürümünü kullanıyordum. Şu an kullandığım ise TWRP 3.2.3.0 sürümü. Error 255 hatası vermiyor ancak dediğim gibi error 7 hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Yardımcı olan yok mu?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam repartition işlemi System, Vendor gibi Partition'ların boyutunu arttırmak, azaltmak için yapılır. Eğer yapmadıysanız ROM'u büyük ihtimalle yükleyemezsiniz çünkü ROM'unuz System bölümüne ayrılan yerden daha büyük yer kaplıyor.

Hocam ROM'u kurmak istiyor musunuz hala? Çünkü 4-5 adet bilinen hatası var ve stabil değil. Bazı ROM'larda SIM kart çalışmıyor.

Hocam ROM'u kurmak istiyor musunuz hala? Çünkü 4-5 adet bilinen hatası var ve stabil değil. Bazı ROM'larda SIM kart çalışmıyor.

Hocam hata almaya devam edince Android 7.1.1 kurdum ancak şu an Wi-Fi'den atma sorunu yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…