GM 5 Pro Android yükleme ekranında donuyor

Technomember0

Hectopat
GM 5 Pro modeli telefonum kapandı. Açmak istediğimde Android yükleme ekranında, yani telefon açılış ekranında her seferinde aynı yerde donuyor ve kesinlikle açılmıyor. Recovery Mode kısmından Wipe Cache ayarını da denedim ancak işe yaramadı. İçindeki resimler çok önemli. Nasıl kurtarırız? Telefonu açma yolu var mı, yoksa PC'ye bir şekilde aktarabilir miyiz?

GM 5 Pro modeli telefonum kapandı. Açmak istediğimde Android yükleme ekranında, yani telefon açılış ekranında her seferinde aynı yerde donuyor ve kesinlikle açılmıyor. Recovery mode kısmından wipe cache ayarını da denedim ancak işe yaramadı. İçindeki resimler çok önemli. Nasıl kurtarırız? Telefonu açma yolu var mı, yoksa PC'ye bir şekilde aktarabilir miyiz?

Fastboot yontemi ile PC'ye aktarabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya da seyi deneyebilir misiniz ilk? Telefon kapaliyken Power tusuna basili tutun, yuklenme ekrani gelince Power'i birakip ses kismaya basili tutun.

Olmadı, Fastboot ile resimler de kurtarılamıyormuş bu arada.

Ya da seyi deneyebilir misiniz ilk? Telefon kapaliyken Power tusuna basili tutun, yuklenme ekrani gelince Power'i birakip ses kismaya basili tutun.

Hocam ayrıca PC'ye bağladım USB ile. Android cihazınızı ayarlıyoruz ekranı geldi ama devam ediyor sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wipe cache yapmasaydınız en kötü telefoncu kurtarırdı bence wipe cacheyi bilginiz yoksa yenilemek tarzı bir şey sanabilirsiniz ki öyle gözüküyor zaten maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı