K Kaancuha Centipat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #1 Merhaba, telefonum genaral Mobile 8 arkaya bakan kameram çalışmıyor. (bana bakan değil) siyah gözüküyor napacagim?
Merhaba, telefonum genaral Mobile 8 arkaya bakan kameram çalışmıyor. (bana bakan değil) siyah gözüküyor napacagim?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.317 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 7 Ocak 2022 #2 Genellikle birçok kullanıcının bu telefonda sorunla karşılaştığını gördüm. Sorun büyük ihtimalle donanımsal bir sorun.
Genellikle birçok kullanıcının bu telefonda sorunla karşılaştığını gördüm. Sorun büyük ihtimalle donanımsal bir sorun.
K Kaancuha Centipat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #3 rofl dedi: Genellikle birçok kullanıcının bu telefonda sorunla karşılaştığını gördüm. Sorun büyük ihtimalle donanımsal bir sorun. Genişletmek için tıkla... Nasil duzeltebilirim telefoncuya gitmem gerekli mi? Düzeltmeyi becerebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2022
rofl dedi: Genellikle birçok kullanıcının bu telefonda sorunla karşılaştığını gördüm. Sorun büyük ihtimalle donanımsal bir sorun. Genişletmek için tıkla... Nasil duzeltebilirim telefoncuya gitmem gerekli mi? Düzeltmeyi becerebilir miyim?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.317 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 7 Ocak 2022 #4 Kaancuha dedi: Nasil duzeltebilirim Telefoncuya gitmem gerekli mi? Düzeltmeyi becerebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Youtube’ta mevcut lakin donanım işlemi gerektirdiği için önermiyorum.
Kaancuha dedi: Nasil duzeltebilirim Telefoncuya gitmem gerekli mi? Düzeltmeyi becerebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Youtube’ta mevcut lakin donanım işlemi gerektirdiği için önermiyorum.
K Kaancuha Centipat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #5 rofl dedi: Youtube’ta mevcut lakin donanım işlemi gerektirdiği için önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba en iyisi telefoncuya götürmek.
rofl dedi: Youtube’ta mevcut lakin donanım işlemi gerektirdiği için önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba en iyisi telefoncuya götürmek.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.317 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 8 Ocak 2022 #6 Kaancuha dedi: Galiba en iyisi telefoncuya götürmek. Genişletmek için tıkla... Evet, hiç tecrübe yoksa telefonu tamamen devre dışı bırakabilme ihtimaliniz var.
Kaancuha dedi: Galiba en iyisi telefoncuya götürmek. Genişletmek için tıkla... Evet, hiç tecrübe yoksa telefonu tamamen devre dışı bırakabilme ihtimaliniz var.