PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 14 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar telefonum General Mobile GM 8 GO. Telefonumda 1GB RAM bulunmakta. Bunu yükseltebilir miyim?
Arkadaşlar telefonum General Mobile GM 8 GO. Telefonumda 1GB RAM bulunmakta. Bunu yükseltebilir miyim?
FeJohn Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 231 Çözümler 4 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İmalat Mühendisi 14 Ekim 2020 #2 Mümkün değil diye biliyorum. ROOT gibi uygulamalarla yapıldığını duymuştum. Fakat fiziki olarak mümkün değil.
Mümkün değil diye biliyorum. ROOT gibi uygulamalarla yapıldığını duymuştum. Fakat fiziki olarak mümkün değil.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 14 Ekim 2020 #3 Hayır yükseltemezsin. Aslında yükselebilir ama hiç verim alamazsın.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 14 Ekim 2020 #4 Ancak bu şekilde yapabilirsiniz ama baya uğraştırır gibi duruyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ancak bu şekilde yapabilirsiniz ama baya uğraştırır gibi duruyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 14 Ekim 2020 #5 FurkanxdTR dedi: Hayır yükseltemezsin. Aslında yükselebilir ama hiç verim alamazsın. Genişletmek için tıkla... Sen bana nasıl yükselteceğimi anlat. Verimini alırım almam. passat dedi: Ancak bu şekilde yapabilirsiniz ama baya uğraştırır gibi duruyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam bakacağım buna sağ olun.
FurkanxdTR dedi: Hayır yükseltemezsin. Aslında yükselebilir ama hiç verim alamazsın. Genişletmek için tıkla... Sen bana nasıl yükselteceğimi anlat. Verimini alırım almam. passat dedi: Ancak bu şekilde yapabilirsiniz ama baya uğraştırır gibi duruyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam bakacağım buna sağ olun.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #6 Telefonu rootladıktan sonra bilgisayarda olduğu gibi depolama alanını belleğe çevirebilirsiniz, ne kadar hızlı olur tartışılır.
Telefonu rootladıktan sonra bilgisayarda olduğu gibi depolama alanını belleğe çevirebilirsiniz, ne kadar hızlı olur tartışılır.