GM 8 Şarj Olurken Rastgele Yerlere Tıklıyor

iuluocak

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
GM 8 telefonumu şarja taktığımda dokunmatik kendi kendine başka yerlere basıyor. WhatsApp üzerinden mesajlaşırken farklı harflere falan basıyor mesela. Ama bu sorun sadece şarja takılıyken oluyor. Yardımlarımızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GM 8 telefonumu şarja taktığımda dokunmatik kendi kendine başka yerlere basıyor. WhatsApp üzerinden mesajlaşırken farklı harflere falan basıyor mesela. Ama bu sorun sadece şarja takılıyken oluyor. Yardımlarımızı bekliyorum.
Orijinal şarj aletiyle mi oluyor bu durum?

GM 5 Plus modelinde benzer bir sorun yaşıyordum. Telefon GM olunca şaşırmıyorum. Ben uğraşmak istemediğim için satmıştım yaklaşık olarak ikinci ayında. Sürekli farklı sorunlar açığa çıkmaya başlamıştı. Her günü başka bir aksiyondu o telefonun. Konunuzu görünce aklıma geldi birden kusura bakmayın. :D

Sorun şarj cihazından kaynaklanıyor. Gerekli akımları stabil olarak sağlayamadığından bu sorun ortaya çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı