GM 8 vs Huawei P Smart

Ciri of Cintra

Hectopat
Yer
Toussaint
Daha fazla  
GM 8 veya Huawei P Smart arasından hangisi daha alınabilir? Artıları eksileri nelerdir? Türk Telekom'dan taksitle alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki cihaz arasından kesinlikle Huawei P Smart tercih edilmeli. GM 8 saf android olabilir ancak donanımı gerçekten günümüz standartlarının çok çok altında. Snapdragon 435 artık tarih olmak üzere iken bunu kullanan bir cihaz çıkması, ve bununla birlikte bu cihazda Android 8 olması dengesiz bir sistem ortaya çıkarıyor. Kirin bu konuda bir tık daha önde bana kalırsa.
Bunun yanında, bir de GM serilerinde kronik ısınma sorunları var. Termal anlamda demiyorum cihazın yapısı ile alakalı. Bütün cihazlarında oldu. 4G, 5 Plus kullandım hepsinde mevcuttu bu sorun. Huawei'de ise GM'a göre daha az rastlanıyor bu problem. Tavsiyem bu iki seçenek arasından Huawei seçmeniz yönünde olacaktır.

P Smart daha iyi bir telefon.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GM 8 modelinde Oreo ile gelmesi dengesizlik yaratmıyor kafadan sallamayın. SD 435 eski nesil bir işlemci ama GPU tarafında Adreno 505 var ve de GM 8 720 Plus ekrana sahip P Smart ise 1080P Plus ekrana sahip. Bu yüzden iki modelin oyun performansı da birbirine yakın olur. Ekran ve kamera olarak P Smart daha iyi. Ikisi arasından P Smart alınmalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…