Xiaomi mi 8 lite aldım 10.2.2 güncelledim, şebeke çekmemeye başladı, 4.5G bağlanmıyor, WİFİ bulamıyor ve kopuyor, el feneri yanmıyordu iade ettim sonra kvk garantili olarak cepport üzerinden sipariş verdim oda aynı çıktı meğersem son gelen güncelleme ile bütün Xiaomi telefonları bozmuşlar. Bu yüzden Türkiye garantisi olan, resmi distribütörü olan bir marka tercih etmekte fayda var. Yaşadık tecrübe edindik söylüyoruz, 1550 TL'ye space gray bulamıyorum iptal ettiğime o kadar pişmanım ki anlatamam. Ses sorunu var diye yaymışlar sordum bir kaç kişiye öyle bir şey yok bir kaç modelde çıkmış sadece dediler. Kime inanacağımızı şaşırdık evet sabıkalı firma ama olmasalardı bu paraya da böyle Türkiye garantili telefonları kimse alamazdı. Amoled ekran, stereo çift hoparlör, 4 GB Ram, Snapdragon 660, Sony kamera sensörü olan (unutmadan 3.5 mm jak girişi çok önemli xiaomide yok mesela) bir telefon söyle 1600 TL'ye. Hayırlısı diyelim okuya okuya gidiyorum iyide çok, kötüde çok bir kötü düşünüyorum sonra iyi karar veremedim.