X Xereax Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #1 Merhaba arkadaşlar annem için bir telefon almak istiyorum iki telefon arasında kaldım arada biraz fiyat farkı var vermeye değer mi? Realme C25. Realme C25 128 GB + 4 GB Telefon Su Mavisi (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı - Trendyol realme C25 4GB + 64GB Water Blue Cep Telefonu (Realme Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com GM 9 Plus General Mobile Gm9 Plus 32gb Space Gray Cep Telefonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol General Mobile Gm9 Plus 32 GB Space Gray Cep Telefonu (Resmi Distribütör Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Merhaba arkadaşlar annem için bir telefon almak istiyorum iki telefon arasında kaldım arada biraz fiyat farkı var vermeye değer mi? Realme C25. Realme C25 128 GB + 4 GB Telefon Su Mavisi (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı - Trendyol realme C25 4GB + 64GB Water Blue Cep Telefonu (Realme Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com GM 9 Plus General Mobile Gm9 Plus 32gb Space Gray Cep Telefonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol General Mobile Gm9 Plus 32 GB Space Gray Cep Telefonu (Resmi Distribütör Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.961 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #2 Realme C25 daha mantıklı bir tercih.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 24 Aralık 2021 #3 İkisi arasında Realme C25 mantıklı olur.