Custom ROM GM 9 Pro Custom ROM var mı?

Yarın GM 9 Pro arayacağım bulursam alırım sanırım çünkü elimde Mate 10 Lite var sevmedim.

Zaten Mate 10 Lite 2.el işte ondan GM9 Pro istiyorum.
Pişman olursunuz yapmayın lütfen. Gidin az daha fiyat zorlayın 2. El bir Xiaomi veya Samsung cihazı alın. En azından A31 filan alırsınız. O bile GM9 Pro dan daha iyidir.

Pişman olursunuz yapmayın lütfen. Gidin az daha fiyat zorlayın 2. el bir Xiaomi veya Samsung cihazı alın. En azından A31 filan alırsınız. O bile GM9 Pro'dan daha iyidir.

O dediğiniz A31 bütçemi zorluyor. Ve bazı Samsung modelleri 3K ve Xiaomi modelleride 2-3K'sı var.

O dediğiniz A31 bütçemi zorluyor.
Benim yaşadığım şehire 3100 TL kadar 2. Eli. Sizde ne kadar bilmem ama iyi araştırıp iyice zorlayınki pişman olmayın. Sonra bı daha aksiyona girip telefon değiştirmek isteyeceksiniz. Benim arakadaşım GM20 Pro kullanıyordu. İlk başta iyiydi ama sonra... Zaten sizin alacağınızda kullanılmış. Pişman olacaksınız böyle.

Bizde burada fiyatlar birazcık yüksek tutuyorlar ondan.

Bizde burada fiyatlar birazcık yüksek tutuyorlar ondan.
General Mobile cihazlardan uzak durun. Dediğim gibi pişman olursunuz. Xiaomi ve Samsung cihazlara yönelin. Ve elinizden geldiğince bütçenizi zorlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…