kill0660 Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 109 25 Şubat 2015 #1 Merhaba arkadaşlar haftasonu bu telefondan alacağım kullananlar nasıldır bir sorunu var mıdır? Yanlız kullananlar cevaplasın lütfen. Cevap vericek yok mu?
Merhaba arkadaşlar haftasonu bu telefondan alacağım kullananlar nasıldır bir sorunu var mıdır? Yanlız kullananlar cevaplasın lütfen. Cevap vericek yok mu?
enyiz23 Hectopat Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #2 Aga, GM markası hakkında onca kötü şey yazıldıktan ve açıklandıktan sonra bu yaptığın ''kaşınmak'' oluyor. Lütfen titreyin ve kendinize gelin.
Aga, GM markası hakkında onca kötü şey yazıldıktan ve açıklandıktan sonra bu yaptığın ''kaşınmak'' oluyor. Lütfen titreyin ve kendinize gelin.
Barış Telli Megapat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 497 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #3 GM'nin hiçbir ürününü önermiyoruz.