CemmsaH Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar ben 1 hafta önce Elite aldım sizce iyi mi yapmışım Discovery 2'yi beklemeli miydim. 8 çekirdek bana gereksiz geldi Elite'in ram'i kamerası daha iyi telefonu oyun için aldım sizce iyi seçim yapmış mıyım?
Arkadaşlar ben 1 hafta önce Elite aldım sizce iyi mi yapmışım Discovery 2'yi beklemeli miydim. 8 çekirdek bana gereksiz geldi Elite'in ram'i kamerası daha iyi telefonu oyun için aldım sizce iyi seçim yapmış mıyım?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 25 Temmuz 2014 #2 İyi yapmamışsın. O telefonları alacağına LG G2 almalıydın. Yazık olmuş açıkçası.
CemmsaH Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #3 Egemen dedi: İyi yapmamışsın. O telefonları alacağına LG G2 almalıydın. Yazık olmuş açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ben de G2 alabilirim diye düşündüm ama 3GB ram beni cezbetti açıkçası.
Egemen dedi: İyi yapmamışsın. O telefonları alacağına LG G2 almalıydın. Yazık olmuş açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ben de G2 alabilirim diye düşündüm ama 3GB ram beni cezbetti açıkçası.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 25 Temmuz 2014 #4 RAM miktarı önemli değil. 2 GB RAM'li G2 oyunlarda bu modellerden daha iyi performans sağlayacaktır. 2 ya da 3 GB olması oyunlarda fark ettirmez.
RAM miktarı önemli değil. 2 GB RAM'li G2 oyunlarda bu modellerden daha iyi performans sağlayacaktır. 2 ya da 3 GB olması oyunlarda fark ettirmez.