Prophet2047 Megapat Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 513 Çözümler 1 30 Kasım 2015 #1 Discovery air telefonum var. Ama ekran kırıldı ben de öylece sattım. Telefon içindeki veriler yapıldığında görülür mü?Kilit ekranı da vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2015
Discovery air telefonum var. Ama ekran kırıldı ben de öylece sattım. Telefon içindeki veriler yapıldığında görülür mü?Kilit ekranı da vardı.
Ozzturk Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 324 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2015 #2 Belki recovery gibi yazılım yükleyip telefona kapalı iken bilgisayara bağlayıp datayı yani hafızayı görebilirler.
Belki recovery gibi yazılım yükleyip telefona kapalı iken bilgisayara bağlayıp datayı yani hafızayı görebilirler.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 30 Kasım 2015 #3 Sıradan bir kişi bu şekildeyken bilgilere ulaşamaz. Zaten telefon tamirden geldiğinde muhtemelen sıfırlanmış olacak.
Sıradan bir kişi bu şekildeyken bilgilere ulaşamaz. Zaten telefon tamirden geldiğinde muhtemelen sıfırlanmış olacak.