Linux™ Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #1 İyi günler cihazıma güzel bir rom yüklemek istiyorum cm11 tarzı bildiğiniz yada kulandığınıız güzel bir rom varsa paylaşırmısınız ?
İyi günler cihazıma güzel bir rom yüklemek istiyorum cm11 tarzı bildiğiniz yada kulandığınıız güzel bir rom varsa paylaşırmısınız ?
RekordeR Hectopat Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 51 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #2 Gm Discovery'nin 4.4.2 güncellemesi mevcut kendi sistem güncellemesinden yükleyebilirsiniz.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #3 Değişik bir şeyler denemek istiyorsan note 4 rom'u vardı. Ekran görüntülerini bulursam koyarım. Son düzenleme: 9 Ocak 2015
Linux™ Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #4 RekordeR dedi: Gm Discovery'nin 4.4.2 güncellemesi mevcut kendi sistem güncellemesinden yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama çok kötü kasma sorunu var.
RekordeR dedi: Gm Discovery'nin 4.4.2 güncellemesi mevcut kendi sistem güncellemesinden yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama çok kötü kasma sorunu var.
RekordeR Hectopat Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 51 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #5 Bence rom olayına hiç girme. Ben kendim denediğim için ilk başlarda sorunsuz çalışıyordu. Sonralarda performans düşüşü yaşadım.
Bence rom olayına hiç girme. Ben kendim denediğim için ilk başlarda sorunsuz çalışıyordu. Sonralarda performans düşüşü yaşadım.