GM Discovery Sizce Nasıl Telefon?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saf android arayüzü sizin cm dediğiniz şey. GM zaten sürümün beta olduğunu ve kararlı sürümde kendi temalarını vs. ekleyeceksini söylediler. Ama o saçma çin malı arayüzlerini hiç eklemesinler. Telefon böyle daha iyi.

T50 Ne kadar? Sitede tam bulamadım.
Hocam, peşin 699 TL + 3 ay TurkcellTV + Akıllı Depo + 2 ay 2 GB intrnet. Cihaza gelecek olursak; Discovery'ye oranla daha büyük ekran, daha iyi işlemci, 13 MP kamera, Discovery'deki şu an Beta olan yazılım (Android 4.4.2) ve daha güzel kullanıcı arayüzü, daha büyük batarya ve geldiğinde direkt 4G'yi kullanma imkanı sunuyor. Ne yazdım be, S3 Mini'yi satsam mı napsam

Forumda oldum olası ayar olduğum, ezelden beridir var olan Asus sempatisine bir de Turkcell sempatisi mi eklendi? Aynı fiyata Moto G alın. Rahat edin!

Bence biraz daha ekleyip şunu almalısınız;
http://www.akakce.com/c/?z=113&g=12...2Dphone%2D8x%2Dmavi%2Ddistributor%2DP21781509
Turkcelli' in telefonunu tavsiye etmiyorum. Çünkü içi Turkcell' e ait saçma sapan uygulamalarla dolu oluyor. 3 yıl önce T20 almıştım ve gerçekten çok pişman olmuştum. T50 özellikler ve fiyat olarak gerçekten çok cazip fakat eksi ve artı yönlerini iyi araştırın derim. Şu an GM Discovery kullanıyorum. Genel olarak memnunum fakat hoparlörü patladı. Onunda çalıştığım ortamdan dolayı olduğuna inanıyorum.

Fiyat/performans olarak iyi ama genel olarak yavaş telefon. KitKat güncellemesinden sonra adamlar eski sürüme dönmek için güncelleme getirecekler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…