GM Discovery'de Yer Tespiti?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Benim sabah başıma talihsiz bir olay ve telefonum çalındı. Telefonun kutusu elimde yani IMEI numarasını falan herşeyini biliyorum. Bu bilgilerle telefonumun şuan nerede olduğunu nasıl bulurum ? Yada bulabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler telefonum GM Discovery.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim bir karakola veya polise başvurdun mu? Bu durumu onlar buluyorlar çünkü.

Kardeşim teşekkür ederim öncelikle. Biz karakola gittiğimizde telefonu bulmak yerine adamı soruyorlar bende onlara telefonun IMEI'den IP'den falan bulamaz mısınız dedim sonra onlarda bana önce savcılığa TİB'e falan gitmemi söylediler ve biz yarında savcılığa gidecez burada da belki bir bilgisi olan falan vardır diye düşünüp sordum.

Kardeşim ne diyeyim Allah kolaylık versin, bulunur inşallah. :)

Google Play'e gir ve telefonda açık olan oturumu aç, daha sonra işaretlediğim ayarlar'a gir.
P3kaZb.png

Ordan android cihaz yöneticisi.
Rykp5o.png

İşaretlediğim yere bas, telefonunun konumunu gösterecektir.
b8DEWY.png

Kardeşim oraya önceden bakmıştım ama sen söyleyince birdaha baktım ve ikisindede bu yazı çıktı " Konum bilgisi mevcut değil. En son 27 Nisan 2014 tarihinde çevrimiçi oldu " bu yazı çıkıyor. Not : Telefon 29 Nisan'da çalındı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı