Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar tablete root attım ve MDM'yi kaldırdım. Şimdi hard reset atsam veya fabrika ayarlarına geri dönsem MDM geri gelir mi?
Arkadaşlar tablete root attım ve MDM'yi kaldırdım. Şimdi hard reset atsam veya fabrika ayarlarına geri dönsem MDM geri gelir mi?
koraybfm Kilopat Katılım 21 Ağustos 2015 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #2 Hayır gelmez. Gelmesi için direk öğrenci programlarıyla format atan programlar var zamanında kullanmıştım ama şuan bulamam biraz araştır. Ceza geleceğinden korkuyorsan merak etme o tabletleri herkes unuttu gitti kimsenin ilgilendiği yok.
Hayır gelmez. Gelmesi için direk öğrenci programlarıyla format atan programlar var zamanında kullanmıştım ama şuan bulamam biraz araştır. Ceza geleceğinden korkuyorsan merak etme o tabletleri herkes unuttu gitti kimsenin ilgilendiği yok.
Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 16 Ağustos 2017 #3 Yok ceza geleceğinden değil tablet kasıyordu ve google play açılmıyordu o yüzden hard reset düşünüyodum ama tablet düzeldi. Konu kapanabilir.
Yok ceza geleceğinden değil tablet kasıyordu ve google play açılmıyordu o yüzden hard reset düşünüyodum ama tablet düzeldi. Konu kapanabilir.