Y yok gibin bisi Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar ben tabletimi servise vereceğim.Tablet geldiğinde 2 tane kullanıcı oluşturacağım.Eğer yeni kullanıcı açarsam geliştirici seçenekleri gibi ayarlar açılır mı? Herkese şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ben tabletimi servise vereceğim.Tablet geldiğinde 2 tane kullanıcı oluşturacağım.Eğer yeni kullanıcı açarsam geliştirici seçenekleri gibi ayarlar açılır mı? Herkese şimdiden teşekkürler.
Haluk Ziya Tercan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 214 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2014 #2 Sorunuzla ilgili bir cevabım yok. Ancak bir şey sormak istiyorum. Tableti ne zaman teslim aldınız ?
Mirbey Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 348 Makaleler 14 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Lise 7 Ağustos 2014 #3 Öğretmen tableti değilse 2. kullanıcı açılır. MDM'nin bir kaç özelliği devre dışı kalıyor 2.kullanıcıda yani açabilirsin.
Öğretmen tableti değilse 2. kullanıcı açılır. MDM'nin bir kaç özelliği devre dışı kalıyor 2.kullanıcıda yani açabilirsin.
Y yok gibin bisi Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Ağustos 2014 #4 Henüz teslim almadım alınca yapacağım
Haluk Ziya Tercan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 214 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2014 #5 Silinen üye dedi: Henüz teslim almadım alınca yapacağım Genişletmek için tıkla... Hayır yani, MEB tableti size ne zaman verdi ?
Silinen üye dedi: Henüz teslim almadım alınca yapacağım Genişletmek için tıkla... Hayır yani, MEB tableti size ne zaman verdi ?
Y yok gibin bisi Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Ağustos 2014 #6 Çok önceden hatırlamıyorum.